ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΗΡΕΑΣ στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ένα νησί που γεννήθηκε από μια έκρηξη ηφαιστείου,
που χάνεται ανάμεσα στο μύθο και την πραγματικότητα
της χαμένης Ατλαντίδας και μ’ έναν ήλιο που κάθε φορά που δύει δίνει στη ζωή και την ομορφιά μια άλλη διάσταση.

Καλωσήρθατε στη Σαντορίνη και στο ξενοδοχείο ΘΗΡΕΑΣ.

Μια παραδοσιακή Θηραϊκή βίλα μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο και άνετο ξενοδοχείο, που μετά την τελευταία ανακαίνιση, που ολοκληρώθηκε το 2011, έδωσε ένα καινούργιο αέρα στο ξενοδοχείο με έμφαση στην άνεση αλλά και το στιλ.

Το Thireas Hotel είναι χτισμένο στο χείλος της καλντέρας με πραγματική μοναδική θέα στο τοπίο της Σαντορίνης. Αν και είναι πολύ κοντά στο κέντρο των Φηρών, το Thireas Hotel βρίσκεται σε μια ήσυχη και χαρακτηριστική γειτονιά με όλο το χρώμα της νησιωτικής πρωτεύουσας. Από εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε περπατώντας τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ των Φηρών, που αποτελούν και την καρδιά της Σαντορίνης, αλλά και να διοργανώσετε όλες τις εξορμήσεις σας στο νησί.

Τα κομψά δωμάτια συνδυάζουν τη μοναδική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου με το τζακούζι να κυριαρχεί και να σας περιμένει για να περάσετε ώρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ο χώρος του πρωινού μοναδικά τοποθετημένος σε κεντρικό σημείο με απεριόριστη θέα στην καλντέρα και τη θάλασσα γίνεται το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Αλλά και τα απογεύματα στο Thireas Hotel είναι υπέροχα με χαλάρωση στο τζακούζι ή απολαμβάνοντας τον καφέ σας με θέα στην καταπληκτική καλντέρα και το ηλιοβασίλεμα σερφάροντας ελεύθερα στο ίντερνετ.